Saobraćajna infrastruktura: GRADI SE NOVI PARKING U CENTRU OPOVA (VIDEO)

07/07/2019

GRADI SE NOVI PARKING U CENTRU OPOVA

Opovo, 6. jul 2019;

U centru Opova, na javnoj površini ispred apoteke „Anđelković“ gradi se novi parking prostor. I pored toga što se poslednjih godina izgradilo nekoliko parkinga u centru Opova, postoji potreba za više parking mesta, posebno tokom pre podneva i jutra kada se deca dovoze u vrtić.

„Ono što je jako važno jeste da je ovo potreba koju su iskazali građani prilikom komunikacije kroz projekat „Otvorenih vrata“. Ono što predstavlja prilično veliki problem jeste parkiranje kada se deca dovoze u predškolsku ustanovu. Iz tog razloga, mislim da će se izgradnjom ovom parking prostora dobiti i na kvalitetu, tj. na rasterećenosti i bezbednosti saobraćaja kada govorim konkretno ulici Borisa Kidriča i ono što je važno da svi mi imamo subjektivni osećaj da što više gradimo parkinga to manje ima slobodnih mesta, što dovoljno govori o opravdanosti potrebe izgradnje jednog ovakvog objekta“ izjavio je predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je zajedno sa svojim zamenikom Žikom Nestorovićem obišao gradilište.

Radove na izgradnji parkinga izvodi javno preduzeće „Mladost“ Opovo, dok projekat finansira lokalna samouprava. Trenutno se izvode zemljani radovi na pripremi terena i zacevljivanju kišnog kanala, a parking će imati između 10 i 15 mesta za parkiranje.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije