Mini pič u Sakulama: FINIŠIRAJU SE RADOVI NA IZGRADNJI SPORTSKOG TERENA (VIDEO)

03/07/2019

FINIŠIRAJU SE RADOVI NA IZGRADNJI SPORTSKOG TERENA

Sakule, 2. jul 2019;

Radovi na izgradnji mini piča, odnosno mini terena sa veštačkom podlogom i ogradom ulaze u završnu fazu postavljanja tepiha od veštačke trave i golova, tako da će sakulski mališani vrlo brzo moći da ga koriste. Radove su obišli predsednik opštine dr Zoran Tasić, predsednik Saveta mesne zajednice Sakule Milorad Ješin i rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavko Mančev.

„U toku su završni radovi na izgradnji mini pič terena, očekujemo da do četvrtka, odnosno petka sve bude završeno i to će biti još jedno mesto gde će mladi u Sakulama moći da provode svoje slobodno vreme i izuzetno sam ponosan na činjenicu da smo u Sakulama uradili dva terena za nešto više od tri i po godine. Izgradnjom ovog sportskog terena šaljemo vrlo jasnu poruku da su nam sva sela podjednako važna i da decentralizaciju opštinskog budžeta, kada smo to pre tri i po godine govorili, sprovodimo na delu. Imate prilike da vidite da je Sakule danas jedno veliko gradilište i zato sam ponosan na tu činjenicu što podjednako ulažemo u sva četiri naseljena mesta, kao što smo i obećali“, izjavio je Tasić nakon obilaska radova.

Projekat većim delom finansira Opština Opovo uz dodatno sufinansiranje Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, a kako kažu nadležni, mini sportski teren sa veštačkom podlogom poslužiće kako za najmlađe, tako i za onu nešto stariju populaciju.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije