Opovčanke na Višnjijadi u Ovči: PRVO MESTO ZA SLATKO OD VIŠNJE

03/07/2019

PRVO MESTO ZA SLATKO OD VIŠNJE

Opovo, 3. jul 2019;

Na poziv Udruženja žena „Etno art“, Aktiv žena Opštine Opovo je prošle subote učestvovao na manifestaciji Višnjijada u Ovči.

Kako je manifestacija bila i takmičarskog karaktera, Opovčanke su uzele učešća u dve od tri kategorija i to na takmičenju za najbolji kolač od višnje i najbolje (najukusnijie) slatko od višnje. Jednoglasnom odlukom licenciranih sudija koji su činili žirii za ocenjivanje, Aktiv žena Opštine Opovo osvojio je prvu nagradu za najbolje slatko od višnje. Za opovačko udruženje slatko je spremila njihova članica Danica Markov.

„Drago nam je što smo pozvane na ovu lepu manifestaciju od strane naših prijateljica iz Udruženja žena „Etno art“, sa kojima inače dugo sarađujemo, naravno, važno je učestvovati ali lepo je i kad se vaš trud nagradi“, izjavila je za Glas Opova predsednica opovačkog udruženja žena Zorica Ugrinov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije