Projekat asfaltiranja ulica u Sefkerinu: RADOVI STARTOVALI U ULICI ŽARKA ZRENJANINA (VIDEO)

02/07/2019

RADOVI STARTOVALI U ULICI ŽARKA ZRENJANINA

Sefkerin, 1/2. jul 2019;

Prvog dana jula startovali su radovi na realizaciji ovogodišnjeg projekta asfaltiranja ulica u Sefkerinu. Radnici izvođača radova firme Ras Inženjering nakon čišćenja i pripreme deonice, krenuli su sa radnom mehanizacijom sa postavljanjem osnovne podloge u ulici Žarka Zrenjanina.

Početak radova obišli su predsednik opštine dr Zoran Tasić, pokrajinski poslanik Predrag Ginculj, predsednica Savta mesne zajednice Sefkerin Kristina Krunić i rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavko Mančev.

Tasić je nakon obilaska građevinske lokacije izrazio zadovoljstvo dinamikom radova istakavši da se građevinski projekti nastavljaju po planu i ravnomerno na teritoriji cele opštine.

„Kao što smo obećali građanima Sefkerina nastavlja se projekat asfaltiranja ulica u ovom naseljenom mestu. Prvog jula smo započeli sa građevinskim radovima i očekujemo da će prvi „kvadrati“ asfalta biti već početkom naredne nedelje i ono što je jako bitno jesete da ovaj projekat ima kontinuitet, a izuzetno je važno to što smo u poslednjih tri i po godine sproveli strategiju ravnomernog razvoja za sva opštinska mesta što se i po realizaciji ovog projekta može apsolutno i potvrditi, izjavio je nakon obilaska radova Tasić.

Međutim, predviđanje predsednika opštine da će prvi „kvadrati“ asfalta biti početkom naredne nedlje nije se obistinilo, jer su se dinamikaom radova ostvarili povoljni uslovi, tako da je asfaltiranje ulice Žarka Zrenjanina startovalo već narednog dana, što je istovremeno izazvalo veliku pozornost građana koji u ovoj ulici žive, a svakako je razlog tome asfalt koji su čekali decenijama.

Nakon prošlogodišnjeg asfaltiranja nešto preko dva kilometra ulica u Sefkerinu, ove godine biće asfaltirane ulice JNA, Žarka Zrenjanina i Narodnog fronta sa krakom jedan i dva, a projekat se nastavlja asfaltiranjem ulice Ive Lole Ribara u Barandi i Svetozara Miletića u Sakulama.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije