Aktiv žena Opštine Opovo: OPOVČANKE PROSLAVILE ŠESTI ROĐENDAN UDRUŽENJA

29/06/2019

OPOVČANKE PROSLAVILE ŠESTI ROĐENDAN UDRUŽENJA

Opovo, 28. jun 2019;

Članice udruženja Aktiv žena Opštine Opovo proslavile su na Vidovdan svoj šesti rođendan. Tek šesti, mada neformalno postoje i rade već dve decenije, ali ovaj datum i rođendan su izabrale na dan kada su se 2013. godine zvanično registrovale u APR-u.

Predsednica Aktiva Zorica Ugrinov pozdravila je goste, predsednika opštine dr Zorana Tasića, direktorku Kulturnog centra Opovo Katarinu Nikolić Ralić, predstavnice ženskih udruženja iz Sakula i Sefkerina, kao i brojnih udruženja iz regiona sa kojima blisko sarađuju. Posebno se osvrnula na podršku koju dobijaju od strane lokalne samouprave istakavši odličnu saradnju i sa Opštinom Opovo i sa Kulturnim centrom.  

Aktiv žena Opštine Opovo je, kako to u prefiksu njihovog naziva i stoji, veoma aktivna organizacija koja okuplja veliki broj naših starijih i mlađih sugrađanki sa širokim dijapazonom aktivnosti. Pored druženja i organizovanja izleta i ekskurzija, članice udruženja su veoma kreativne u izradi lokalnih suvenira i spremanju tradicionalne hrane, učestvuju na svim lokalnim ali i regionalnim manifestacijama gde reprezentuju i afirmišu našu sredinu, a uvek su tu i kada su u pitanju humanitarne ili društveno korisne akcije.

  

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije