Kabinet predsednika opštine: PROJEKAT REKONSTRUKCIJE ELEKTROMREŽE U SAKULAMA

28/06/2019

PROJEKAT REKONSTRUKCIJE ELEKTROMREŽE U SAKULAMA

Opovo, 28. jun 2019;

Povodom isključenja elektromreže, koja se dešavaju ili zbog sezonskih servisiranja ili dnevnih kvarova, a u poslednje vreme zbog posledica nevremena koji pogađaju našu opštinu ali i celu Srbiju i Evropu, predsednik opštine dr Zoran Tasić je izdao saopštenje u kojem se posebno osvrće na problem elektromreže u Sakulama zbog čega posledice ima i vodosnabdevanje ovog mesta.

Predsednik opštine je istakao da ovaj problem ne stoji negde sa strane, nije zaboravljen kao u nekim prethodnim vremenima i da je u planu lokalne samouprave kao jedan od aktuelnih prioriteta. Naime, Tasić se na osnovu dogovora sa vd direktorom privrednog društva Operator distributivnog društva sistema EPS Distribucije, u ime Opštine Opovo obratio zvaničnim dopisom Elektrodistribuciji Zrenjanin sa molbom za rekonstrukciju električne mreže na teritoriji Opštine Opovo, preciznije, u naseljenom mestu Sakule, gde se još uvek nalaze dotrajale drvene bandere, koje je potrebno zameniti novim betonskim banderama u cilju obezbeđivanja stnaovništvu stabilno snabdevanje električne energije. Takođe je potrebno predvideti izgradnju dve nove trafostanice u Sakulamana lokacijama ugla ulice Zelena sa Ratarskom i uglu ulica Ratarska sa JNA.

Opština Opovo je u prilogu prosledila tabele sa prikazom prioriteta po ulicama i specifikacijom bandera za zamenu, kao i grafički prikaz sa kopijom plana navedenih lokacija za izgradnju novih trafo stanica.  

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije