Sportski memorijal „Vuk Bojović“: SPORTIKOVA SPORTSKA BAJKA U ZOO VRTU I KALEMEGDANU

image_pdfimage_print

SPORTIKOVA SPORTSKA BAJKA U ZOO VRTU I KALEMEGDANU

Opovo, 25. jun 2019;

dav

I ove godine opovački Sportiko je dobio pozivnicu za učešće na tradicionalnom Sportskom memorijalu „Vuk Bojović“ koji se u nedelju održao u prostoru beogradskog zoo vrta i nosi naziv „Sportska bajka“.

Na fudbalskom turniru Sportiko je sa svojom najmlađom selekcijom 2011/2012. godište i mlađi i još jednom pokazao da se u ovoj školi fudbala dobro radi jer su njihovi mališani osvojili prvo mesto, a pobednički pehar je podigao najmlađi član ekipe Marko Stanojević (2015. godište).

„Kao što uvek ističem primarni cilj u ovim selekcijama nije rezultat ali je uvek lepo kada se i pobedi. Bilo je to jedno lepo druženje, zabava i igra za decu koja su i pred ovom publikom pokazala zavidnu disciplinu, vaspitanje i fer plej po čemu je naša škola fudbala već postala prepoznatljiva. Zahvaljujemo se organizatoru na pozivu kao i našim drugarima iz ostalih ekipa, a nas uskoro očekuje odlazak na letnje pripreme u Soko Banju“, izjavio je trener Saša Komarov.

dav

Sportikovci su iskoristili priliku i obišli zoo vrt, ručali, družili se po parku, ali nažalost, najavljeni turnir za sve ostale selekcije sa ekipom Standarda na Donjem Kalemegdanu je otkazan zbog nevremena koje je usledilo popodne.