Proslava male mature: VESELA MATURSKA PROSLAVA U STAROM BANATU (VIDEO)

09/06/2019

VESELA MATURSKA PROSLAVA U STAROM BANATU

Opovo, 24. jun 2018;

U sve četiri škole naše opštine u četvrtak su organizovane svečanosti povodom dodele diploma ovogodišnjim maturantima. Dolazak maturanata ispratili su veliki aplauzi ponosnih roditelja, rodbine i gostiju.

Nakon dodele diploma i fotografisanja, maturanti iz sva četiri izdvojena odeljenjaa okupili su se u opovačkoj školi gde su predstavljeni nosioci vukovih diploma, a nakon toga su u maturskoj koloni prošetali centralnim ulicama Opova do Hotela „Stari Banat“ gde se održala proslava.

Maturante je na samom početku pozdravio predsednik opštine dr Zoran Tasić, dočekan ovacijama jer je lokalna samouprava kao i prethodnih godina značajno podržala proslavu i organizaciju u ovom lepom prostoru. Svaki maturant je dobio poklon, a Tasić im je poručio da pre svega budu dobri ljudi, pamte ovo vreme koje su proveli zajedno u školskim klupama i poželeo puno uspeha u daljem školovanju.

Puno emocija sa svih strana, a kako su doživele osnovno školovanje, ko su im bili omiljeni nastavnici i „kuda dalje“ govorile su nam Tamara Kovačević iz Sakula i Vanja radovanov iz Opova.

A što se tiče atmosfere, prava maturska –  puno veselja, pevanja i igre do kasno u noć.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije