Recepti po preporuci kuhinje hotela “Stari Banat”: TALJATELE SA PRŠUTOM

15/06/2019

u OGLASI

TALJATELE SA PRŠUTOM

Način pripreme;

Taljatele skuvati u ključaloj vodi da budu 80% gotove. Na malo maslinovog ulja, propržiti pršutu koju smo prethodno isekli na kockice. Nakon što smo propržili pršutu 60%, dodamo taljatele I pustimo 1 minut da pasta upije sokove pršute. Sve nalijemo pavlakom dodamo kačkavalj I pustimo da baci ključ. Jelo serviramo toplo, tako što pospemo parmezanom  I svežom mentom uz  belo vino Pinot Grigio.

Namirnice;

  • 80g pršuta
  • 110g Taljatela
  • 1,5dl neutralne pavlake
  • Maslinovo ulje
  • 20g kačkavalja
  • 20g parmezana
  • Sveže mente

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

US Open je krenuo – pokaži da si šampion i ti!

US Open je krenuo – pokaži da si šampion i ti!

Meridian ti daje šansu da osvojiš neverovatne bonuse Kada se priča o tenisu, četiri turnira dominiraju – Grand Slam. Vimbldon, Rolan Garos, Australijan Open… i na kraju, US Open, turnir koji uvek donosi najviše iznenađenja. Njujork, publika koja diše tenis, noćni...

SPEKTAKL U BEOGRADU: SRBIJA I SLOVENIJA U DERBIJU PRED EUROBASKET!

SPEKTAKL U BEOGRADU: SRBIJA I SLOVENIJA U DERBIJU PRED EUROBASKET!

Košarkaška groznica trese region – Beogradska „Arena“ biće domaćin duela kakav navijači dugo čekaju. Srbija i Slovenija ukrstiće snage u generalnoj probi pred Eurobasket, a očekuje se meč pun uzbuđenja i vrhunske košarke. Oči publike biće uprte u najveće zvezde –...

U ponudi kuvani, mleveni i ceđeni paradajz vrhunskog kvaliteta

U ponudi kuvani, mleveni i ceđeni paradajz vrhunskog kvaliteta

Poljoprivredno gazdinstvo “Rupčić Petar” i ove godine u ponudi ima: -Kuvani paradajz -Ceđeni paradajz (sami kuvate) -Mleveni paradajz Nudimo originalno pakovanje 1l ili po vašoj želji u vašim posudama. Proizvodnja je iz 2025.  godine i vrhunskog je kvaliteta. Pozovite...

najnovije

najčitanije