Tropico Band u Opovu: VELIKA ŽURKA NA CENTRALNOM TRGU (VIDEO)

22/05/2019

VELIKA ŽURKA NA CENTRALNOM TRGU

Opovo, 21. maj 2019;

Prepun centralni trg u Opovu kada je u pitanju koncert povodom Dana opštine više nije i neka novost. Bilo je bojazni kada je počela kiša uoči koncerta ali se vreme vrlo brzo stabilizovano tako da je muzička žurka prošla baš onako kako treba – veselo i raspevano.

Muzičare iz Tropico bennda pre nastupa primio je predsednik opštine i tom prilikom frontmen grupe Aleksandar Sale Cvetković najavio je dobru zabavu što se kasnije pokazalo kao tačno.

„Uspeli smo smo da se malo „provozamo“ po Opovu i mogu vam reći da je to mirno i fino mesto i večeras očekujemo da će biti jako dobra zabava, a mi ćemo kao i uvek dati 150 posto od sebe. Čuo sam od kolega koji su ovde nastupali od Bojana iz Leksingtona i Dženana Lončarevića da je publika izvanredna i da svi pevaju od početka do kraja, što je nama najbitnije jer će biti razmene energije. Radujem se što smo došli u Opovo i verujem da će večars ovde biti baš onako lepo“, rekao je u najavi koncerta pevač Tropico benda Aleksandar Petrović.

Kako je najavio tako je i bilo. Bend se nije štedeo, ređali su se hitovi, a publika je sve to ispratila ovacijama i horskim pevanjem.

Na polovini koncerta, grupa je pozvala predsednika opštine dr Zorana Tasića da izađe na binu zahvalivši mu se što ih je pozvao i pružio priliku da sviraju pred ovako divnom publikom.

„Ono što je jako važno jeste da vidim puno mladih ljudi, budućnost Opova, Barande, Sakula i Sefkerina, i da smo napokon nešto uradili što je jako važno, a to je da menjamo sve na bolje. Izuzetno mi je velika čast i izuzetno sam ponosan što imam priliku da „služim“ ovakvim ljudima, ovakvim građanima kao što ste vi“, poručio je okupljenima predsednik Opštine Opovo.

Koncert se nastavio u istom ritmu, pored autorskih kompozicija Tropico je svirao i obrade poznatih hitova, a atmosfera u publici nije jenjavala do samog kraja koncerta.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije