Dečiji folklorni festival Đurđevak: ĐURĐEVAK CVETA I UZ KIŠU (VIDEO)

20/05/2019

ĐURĐEVAK CVETA I UZ KIŠU (VIDEO)

Opovo, 19. maj 2019;

Prelepa manifestacija koju nije mogla da pokvari ni kiša. U programu je učestvovalo pet dečijih ansambala iz kulturno umetničkih društva: Čenta, Mladost (Glogonj), Sveti Sava (Crepaja), Čigra (Opovo), DK Sveti Nikola (Sakule), dok su ove godine hedlajneri bili seniori KUD PKB.

Manifestacija je tradicionalno počela u 17:00 časova smotrom i pardom učesnika centralnim ulicama Opova, praćeni fijakerom, ali je na pola puta počela da pada kiša tako da nije održano predsatvljanje učesnika na centralnom trgu.

Kao i prethodnih godina velika sala Kulturnog centra Opovo bila je ispunjena do poslednjeg mesta, program je vodio dramski umetnik iz Pančeva Miroslav Žužić, a ansambli su prikazali svu lepotu nacionalnog folklora.

Nažalost, oluja i kiša sa obilnim padavinama prouzrokovali su prokišnjavanje u sali tako da je na samom kraju koncerta bilo intervencija u vidu brisanja poda na bini.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije