Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara Opovo: KUP TOLERANCIJE U OPOVU I BARANDI (VIDEO)

18/05/2019

KUP TOLERANCIJE U OPOVU I BARANDI

Opovo / Baranda, 18. maj 2019;

Jedanaesti po redu Kup tolerancije u režiji Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Opovo održan je kao i prošle godine u Opovu i Barandi. Prvi, takmičarski deo u sportskom ribolovu organizovan je na jezeru Gajger kod Hotela „Stari Banat“, dok je ručak za učesnike i goste, kao i proglašenje pobednika i uručivanje pehara, medalja i zahvalnica održano u prostorijama UPIK Opovo u Barandi.

Takmičenje u sportskom ribolovu na kojem je učestvovao 31 takmičar iz 17 udruženja obišao je predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je u razgovoru sa predsednikom UPIK Opovo Savom Lazinom razgovarao i o realizaciji projekta uvođenja centralnog grejanja u prostorije njihovog udruženja.

„I ove godine odazvao se veliki broj udruženja, puno takmičara, puno gostiju, a ove godine Kup tolerancije ima i internacionalni karakter jer su nam došli takmičari iz Republike Srpske, tačnije Banja Luke , kao i iz Brčko distrikta.

Pobednik u muškoj konkurenciji je bio Žika Žabić iz Beočina, dok je u konkurenciji dama pobedila Ljilja Pivić iz Beograda. Višestruki šampion Damir Brusin iz Opova učinio je sportski gest i ove godine se nije zvanično takmičio.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije