Fudbalski turnir veterana u Sefkerinu: TAKMIČENJE I DRUŽENJE, POBEDNIK TURNIRA „BORAC AJAKS“

12/05/2019

u SPORT

TAKMIČENJE I DRUŽENJE, POBEDNIK TURNIRA „BORAC AJAKS“

Sefkerin, 12. maj 2019;

Juče je u Sefkerinu održan 14. tradicionalni fudbalski turnir veterana ma kome su pored domaćina Tempa učestvovali Triangl (Šabac), Borac Ajaks (Trnjaci) i Han Pijesak.

Nakon što su pristigle sve ekipe pristupilo se izvlačenju parova. Žreb je hteo da se u polufinalu sastanu Tempo – Triangl i Han Pijesak – Borac Ajaks. Pre prvog sudijskog zvižduka minutom ćutanja odata je počast za drugare koji nisu vise sa nama: Dragan Markovic i LJubinko Kravar.

Prvo polufinale su odigrali Tempo i Triangl. Krajnji rezultat je bio 5:5, a posle penala uspešniji su bili gosti iz Šapca i slavili sa 4:3. U drugom polufinalu Han Pijesak i Borac Ajaks Trnjaci. I tu je odlučivao penal rulet jer su u regularnom toku završili 2:2. Sa penala uspešniji su bili veterani Borca i slavili sa 3:2.

Ko će biti treći, a ko četvrti na turniru rešavalo se na meču između Tempa i Han Pijesaka, gde su gosti pobedili tesnim rezultatom 2:1. I konacno, u finalu su se sastali Borac Ajaks iz Trnjaka i Triangl iz Šapca. Borac je bio uspešniji i slavio sa 3:1.

Nakon zavrŠetka turnira pehare najboljima uručila je predsednica Saveta mesne zajednice Sefkerin i potpredsednica Fudbalskog kluba Tempo Kristina Krunić, koja je ovom prilikom pozdravila sve učesnike i zahvalila se gostima na dolasku na ovu sportsku manifestaciju, kao i domaćinu na odlično organizovanom turniru i druženju. Pehar za najstarijeg igrača turnira dodeljen Miji Nosiću (63 godine). Nakon dodele pehara donaćin je priredio večeru za sve učesnike i goste turnira, tako da se ovo prelepo druženje nastavilo do duboko u noć.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

U Sakulama se igra derbi prvenstva OPOVO, 19. april 2024 – Ovog vikenda, preciznije u nedelju, najveća pažnja biće usmerena na veliki derbi Druge južnobanatske lige – zapad koji se igra u Sakulama između domaćeg Borca i sefkerinskog Tempa. Utakmica koja će...

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

najnovije

najčitanije