Kulturni centar Opovo: „OSVETNICI – KRAJ IGRE“ NA BIOSKOPSKOM REPERTOARU

29/04/2019

„OSVETNICI – KRAJ IGRE“ NA BIOSKOPSKOM REPERTOARU

Opovo, 29. april 2019;

U utorak 7. maja na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Opovo Marvelov najnoviji filmski blokbaster i film koji trenutno obara rekorde u srpskim bioskopima „Osvetnici – Kraj igre“. Termin projekcije je 20:00h, a pre ove projekcije na programu je film „Dambo“ od 18:00 časova.

Ulaznice se mogu kupiti svakog radnog dana u prostorijama BIBLIOTEKE u Opovu od 8:00 do 14:30 časova, a dva sata pre projekcije u Kulturnom centru Opovo.

Četvrti film o najomiljenijim Osvetnicima kulminacija je 22 povezana filma, koji će omogućiti publici da budu svedoci prelomne tačke ovog epskog putovanja. Naši heroji moraće da podnesu veliku žrtvu ukoliko žele da očuvaju ovu krhku stvarnost.

Režija: Anthony Russo, Joe Russo; Uloge: Brie Larson, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Josh Brolin, Chris Hemsworth, Chris Evans, Tom Holland, Elizabeth Olsen, Paul Rudd

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije