Saopštenje predsednika opštine: IZVINJENJE GRAĐANIMA I PREDUZIMANJE MERA PROTIV IZVOĐAČA RADOVA

16/04/2019

IZVINJENJE GRAĐANIMA I PREDUZIMANJE MERA PROTIV IZVOĐAČA RADOVA

Opovo, 16. april 2019;

Povodom isključenja vode koje i pored najave da će biti regulisano do kraja radnog vremena, traje više od 12 sati, oglasio se predsednik opštine dr Zoran Tasić saopštenjem za građanstvo.

„Izvinjavam se svim građanima na današnjim neprijatnostima zbog isključenja vodovodne mreže. Želim da vam kažem da je isključivi krivac za ovo što se danas dogodilo firma koja izvodi radove na priključenju nove vodovodne mreže u ulicama Svetozara Markovića i Maksima Gorkog, kao i nadzornog organa projekta. Neprofesionalan odnos, očigledno nedovoljan broj stručnih radnika na terenu (što je svakako i propust nadzornog organa) doveli su do situacije da nemamo vode preko 12 sati. U skladu sa svojim ovlašćenjima preduzeću sve mere u vezi raskida ugovora i naplate štete, kao što ću i insistirati da ova firma više nikada ne radi na teritoriji naše opštine.

Saosećam se sa svima vama, i sam u svom domaćinstvu imam isti problem kao i svi vi ali vas molim za razumevanje i još malo strpljenja.

Predsednik opštine Opovo

Dr Zoran Tasić

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije