Artem Levin na kik boks seminaru: SEFKERINCI UČILI OD NAJBOLJEG

09/04/2019

u SPORT

SEFKERINCI UČILI OD NAJBOLJEG

Sefkerin, 9. april 2019;

Pod organizacijom MUAYTHAI Saveza Srbije u Novom Sadu se 7. aprila održao kik boks seminar za takmimčare – reprezentativce i trenere, pod vođstvom Rusa Artem Levina jednog od najvećih boraca na planeti, šampiona u svim verzijama borilačkih sportova u punom kontaktu.   

Na ovom stručnom seminaru učestvovali su svi takmičarski klubovi iz Srbije ali i dosta šampiona zemalja iz okruženja. Veliku čast su imali šampioni iz sefkerinskog borilačkog kluba Dragon da uče od najvećeg i dobiju sertifikate. Tim sefkerinskog kluba na seminaru su činili Luka Petrov, Uroš Janjić i Nikola Stankov.                         

Veliki ruski Šampion je čestitao našim Sefkerincima uspeh u radu kik boks tehnike i naučio ih je efikasnosti i stručnosti u novim tehnikama za uspešno borenje. Uskoro ćemo dobiti snimak obuke seminara koji će biti prikazan na našem portalu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije