Analiza stanja i predlog mera: TASIĆ SA SARADNICIMA OBIŠAO DEPONIJU U SAKULAMA (VIDEO)

09/04/2019

TASIĆ SA SARADNICIMA OBIŠAO DEPONIJU U SAKULAMA

Sakule, 9. april 2019;

Kao što je juče najavljeno predsednik opštine dr Zoran Tasić danas je zajedno sa direktorom komunalnog preduzeća Draganom Živkovićem i rukovodiocem Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo obišao transfer stanicu, odnosnu deponiju u Sakulama gde su analizirali aktuelnu situaciju kako bi se pronašlo adekvatno rešenje za saniranje višegodišnjih problema ove lokacije.

Tasić i njegovi saradnici razgovarali su sa radnicima Brantnera, kao i sa prisutnim građanima i poljoprivrednicima iz Sakula, koji su izneli već poznate probleme koji ih muče u vezi ove deponije.

Na osnovu sagledavanja stanja i predloženih mera, a nakon sastanka sa predstavnicima kompanije Brantner otpadna privreda, koji će se održati u ponedeljak 15. aprila, doneće se konkretne korektivne mere u vezi sanacije i revitalizacije ovog neuređenog smetlišta.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije