Kabinet predsednika opštine: SASTANAK SA POLJOPRIVREDNICIMA IZ SEFKERINA (VIDEO)

15/03/2019

SASTANAK SA POLJOPRIVREDNICIMA IZ SEFKERINA

Opovo, 15. mart 2019;

Treći u nizu sastanak poljoprivrednika sa predsednikom opštine u vezi ravnanja atarskih puteva. Predsednik opštine dr Zoran Tasić je ovog puta primio delegaciju poljoprivrednika iz Sefkerina sa kojima je razgovarao o organizaciji akcije ali i svim drugim aktuelnim pitanjima i problemima sefkerinskog atara.

Lokalna samouprava će i ovu akciju podržati doniranjem dizel goriva za sve učesnike, kamenim agregatom za nasipanje depresija i organizacijom ručka nakon završetka akcije.

Predsednik opštine je iskazao zadovoljstvo jer su se i Sefkerinci odazvali akciji, kao i velikom odzivu na ovom sastanku, a istovremeno izjavio da su razgovori bili otvoreni i konkretni, što je doprinelo definisanju problema, a nada se i efikasnim saniranjem.

Ispred delegacije sefkerinskih poljoprivrednika izjavu o rezultatima razgovora za naš portal dao je Jovan Petrov.

„U suštini smo zadovoljni, dogovorili smo se sa predsednikom šta je potrebno da uradimo sa našim putevima, da ravnamo lenije i da to bude kako treba, a ostalo je da se mi međusobno dogovorimo kada ćemo raditi. Gorivo će nam biti obezbeđeno na našoj benzinskoj pumpi u Sefkerinu. Takođe, razgovarali smo u vezi registracije traktora i mogućnosti da nam se obezbedi neka služba koja to radi i koja bi došla u Sefkerin kako traktore ne bi vozili negde dalje. Sve u svemu veoma smo zadovoljni jer smo se o svemu brzo i kratko dogovorili, rekao je Petrov.

Na ovaj način akcije su dogovorene u tri mesta naše opštine, Sakuljani su bili najekspeditivniji i već su sproveli ravnanje atarskih puteva, tako da su ostali još samo Opovčani da se organizuju.   

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

Rešava se problem sa javnom rasvetom u Sefkerinu

Rešava se problem sa javnom rasvetom u Sefkerinu

SEFKERIN/OPOVO 10. april 2024. Nakon što je lokalna samouprava dobila povratnu informaciju o problemu javne rasvete u delu naselja Sefkerin, kontaktirana je firma nadležna za održavanje javne rasvete koja je izvršila kontrolu i utvrdila kvar trafoa koji je u...

najnovije

najčitanije