Nova usluga u opštini i matičnim službama: OMOGUĆENO PLAĆANJE KARTICAMA

26/03/2019

OMOGUĆENO PLAĆANJE KARTICAMA

U Opštinskoj upravi opštine Opovo omogućena nova usluga građanima. Zahvaljujući Kancelariji za informacione tehnologije i elektronsku upravu, Opštinska uprava opštine Opovo je postavila četiri POS terminala i time omogućila korisnicima svojih usluga da administrativne i druge takse, naknade i porez na imovinu plate elektronski. Elektronsko plaćanje dostupno je svim platnim karticama (DinaCard, VISA, MasterCard) bez obzira na banku izdavaoca.

Putem platnih kartica na pisarnici Opštinske uprave opštine Opovo i kancelarijama matičara moguće je da se plate sve administrativne takse (loklane i republičke), naknade, porez na imovinu i ostale obaveze po osnovu loklanih javih prihoda.

Uspostavljanje plaćanja taksi na šalteru-pultu putem platnih kartica doprinosi načelu delotvornosti i ekonomičnosti postupaka, a u cilju uspostavljanja profesionalne i moderne uprave kao servisa građana. E -plaćanjem stranka izbegava odlazak do pošte/banke i čekanje u redovima, i na taj način joj se omogućava da efikasnije ostvari svoja prava.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije