Sportski vikend: OVOG VIKENDA STARTUJU FUDBALERI

OVOG VIKENDA STARTUJU FUDBALERI

Opovo, 9. mart 2019;

Odigravanjem utakmica 18. kola ovog vikenda startuje prolećni deo sezone u Srpskoj ligi Vojvodina i Prvoj južnobanatskoj ligi gde nastupaju naši klubovi – Borac (Sakule) i Radnički (Baranda). Sakuljani imaju težak meč i dočekuju drugoplasirani Kabel iz Novog Sada, dok su Baranđani domaćini Dunavu iz Banatske Palanke sa kojim imaju pozitivan skor i svakako će imati ulogu favorita u nedelju. U okviru Druge južnobanatske lige zapad – grupa sever, Sefkerinci i Opovčani startuju tek 24. marta. Tempo će u nedelju odigrati prijateljski meč u Besnom Foku što će biti generalna proba pred početak lige.

Košarkaši Opova u Pančevu dočekuju ekipu Pinka iz Šimanovaca gde se svi navijači nadaju da će opovački košarkaši ostvariti prvu pobedu u nastavku prvenstva. Pionirke Agros Basketa su u ovom kolu slobodna ekipa, dok će mlađe pionirke gostovati u Zemunu i pokušati da nastave sa maksimalnim učinkom u svojoj grupi.

FUDBAL – Srpska liga Vojvodina, 18. kolo: Saklule, 10. mart (nedelja) 14:30h; BORAC – KABEL (Novi Sad)

FUDBAL – Prva južnobanatska liga, 18. kolo: Baranda, 10. mart (nedelja) 14:30h; RADNIČKI – DUNAV (Banatska Palanka)

FUDBAL – prijateljska utakmica: Besni Fok, 10. mart (nedelja), 14:00h; PIONIR – TEMPO (Sefkerin)

KOŠARKA – KSV MRL SEVER (grupa Jug), 17. kolo: Pančevo (OŠ Jovan Jovanović Zmaj), 9. mart (subota) 17:00h; OPOVO 99 – PINK (Šimanovci)

KOŠARKA – KSB mlađe pionirke / 1. grupa / 1. stepen, 13. kolo: Zemun; BORAC – AGROS BASKET