Dvoransko prvenstvo Srbije za pionire: ATLETIČARIMA SPARTAKA DRUGO I ČETVRTO MESTO

08/03/2019

u SPORT

ATLETIČARIMA SPARTAKA DRUGO I ČETVRTO MESTO

Opovo, 8. mart 2019;

Prvenstvo Srbije za starije pionire održano je u beogradskoj atletskoj dvorani na Banjici. Stefan Jovanov je u bacanju kugle osvojio srebrnu medalju, bacivši ovu atletsku spravu 15,03 metara.

– Stefan je u trećoj seriji bacio najbolji hitac, imao je problema oko tehnike izbačaja kugle, konkretno sa prstima šake. Stefan po plasmanu nije mogao bolje, ali je rezultatski mogao bolje, s obzirom da je na treningu bacao kuglu i preko 16 metara. Trema je učinila svoje. Sve u svemu ostvario je veliki uspeh – poručio je trener Nemanja Stojanović.

Miloš Milkovski je zauzeo četvrto mesto u skoku u vis, preskočivši letvicu na 164 centimetara, rušio je na 166 centimetara.

– Miloš je takođe imao manjih tehničkih problema. Moramo napomenuti da su na prvenstvu Beograda imali bolje rezultate, Stefan 15,21 metar, a Miloš 167 centimetara, što znači da još nisu stekli rutinu da se nose sa velikim pritiskom kada je najbitnije, pa moramo poraditi na mentalnoj pripremi. Momci su iz Sefkerina i nemamo baš adekvatne uslove za ove discipline, time je ovaj uspeh i veći – objasnio je Stojanović.

Dan pre održano je prvenstvo Srbije za mlađe pionire u dvorani. Luka Stojanović je u trci na 800 metara zauzeo 9. mesto, (2:43 minuta). Teodora Vasić je u trci na 200 metara zauzela 13. mesto uz oboren lični rekord koji sada iznosi 30.15 sekundi.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Radnički bez bodova na domaćem terenu BARANDA, 15. april 2024 – Radnički je nastavio niz loših rezultata i u poslednja tri meča i od mogućih devet bodova osvojio je samo jedan. Ovog puta Baranđani su na domaćem terenu izgubili od Sloge iz Banatskog Novog Sela...

najnovije

najčitanije