Najnovija vest: PREDSEDNIK ALEKSANDAR VUČIĆ U POSETI OPOVU I JUŽNOM BANATU

04/02/2019

PREDSEDNIK ALEKSANDAR VUČIĆ U POSETI OPOVU I JUŽNOM BANATU

Opovo, 4. februar 2019;

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u nedelju 10. februara obići će više lokalnih samouprava u Južnobanatskom okrugu među kojima je i Opština Opovo. Predsednik Vučić će tokom obilaska posetiti Opovo, Vršac, Belu Crkvu, Kovin i Pančevo, a kako saznajemo, prva destinacija će biti upravo naša opština.

Ovu vest nam je nakon sastanka u Pančevu potvrdio i predsednik opštine dr Zoran Tasić.

– Dolazak predsednika države velika je čast za jednu malu sredinu kao što je naša. To je za nas veliko priznanje, jer prvi put našu opštinu posećuje čelni čovek države. Puno smo toga u prethodnih par godina uradili, želimo da predstavimo naše rezultate i budemo dobri domaćini, izjavio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.   

Predsednik Vućić će tokom ovih poseta obići velike investicije, , konkretno u Opovu pojekte koji su sufinansirani od strane Republike i Pokrajine, gde će se susresti i sa građanima, sa kojima će razgovarati o državnim investicijama poput puta Opovo – Debeljača, ulaganjima u zdravstvo, školstvo, socijalnu zaštitu i druge oblasti kojima se poslednjih godina ozbiljno podiže životni standard stanovništva.

Više informacija i više detalja u nekom od narednih priloga.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije