Svetosavske akademije u sve četiri škole: SVEČANO OBELEŽENA ŠKOLSKA SLAVA (VIDEO)

27/01/2019

SVEČANO OBELEŽENA ŠKOLSKA SLAVA

Opovo, 27. januar 2019;

U sve četiri škole naše opštine obeležena je školska slava Sveti Sava. Centralna svetosavska akademija održana je u matičnoj školi u Opovu, a posebno je svečano bilo u Sefkerinu gde je pored školske slave proslavljen i Dan škole.

Akademije su započele Svetosavskom himnom koju su izvodili školski horovi sa svojim nastavnicima muzičkog obrazovanja, zatim su sveštenici zajedno sa učenicima rezali slavske kolače, a potom je izvođen program u vidu scenskih prikaza i recitala.

Na akademijama su prisustvovali nastavnici, učenici, njihovi roditelji, predstavnici lokalnih ustanova, Opštinske uprave i mesnih zajednica, kao i članovi kabineta predsednika opštine, Opštinskog veća i odbornici Skupštine opštine Opovo.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić čestitao je nastavnicima i učenicima školsku slavu poželevši nastavnicima uspešan rad, a učenicima dobre ocene.

Po završetku akademija svi prisutni su počašćeni slavskim hlebom i žitom.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije