Klizalište otvoreno: BESPLATNO KLIZANJE TOKOM ZIMSKOG RASPUSTA (VIDEO)

03/01/2019

BESPLATNO KLIZANJE TOKOM ZIMSKOG RASPUSTA (VIDEO)

Opovo, 3. Januar 2019;

Od sinoć u Opovu led i klizaljke su u modi. Na otvaranju klizališta na košarkaškom terenu velika gužva, roditelji kao gledaoci, a deca na ledu. Lep prizor koji smo dugo vremena čekali.

Klizalište je u 17:00 časova, kako je najavljeno, otvorio predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je tom prilikom prisutnima čestitao novu godinu i poželeo dobru zabavu na prvom opovačkom klizalištu. Predsednik opštine je za Glas Opova rekao da je ovaj projekat nastavak ideje da se Beograd i Pančevo dovedu u Opovo, odnosno da građani ne moraju odlaziti u susedne gradske centre kako bi pogledali pozorišnu predstavu, bili na koncertu ili kao sada, doći na klizalište.

– Večeras sam pun emocija, jer ovde je jako puno dece i roditelja. Ovo je projekat o kome smo razmišljali u poslednjih nekoliko godina, a to je da klizalište „dovedemo“ u Opovo, odnosno da Beograd, Pančevo i Zrenjanin dovedemo u Opovo. To radimo preko Kulturnog centra, pozorišnih predstava, velikih filmskih projekata, a uspeli smo danas i sa klizalištem. Ne znam šta bih vam rekao osim da sam večeras možda najponosniji čovek Opštine Opovo i izuzetno je velika čast i ponos biti predsednik opštine večeras ovde i na ovom mestu zajedno sa našim sugrađanima, poručio je Tasić.

Na ledu dečaci i devojčice iz sva četiri opštinaka mesta. U anketi koju smo sproveli deca su izarzila veliko zadovoljstvo što konačno imaju klizalište tokom zime u svom mestu i opštini, kao i činjenicom da ne moraju zbog klizanja odlaziti u Beograd i Pančevo.

Klizalište će u narednih mesec dana raditi svakog dana od 9:00 do 21:00 čas, a klizaljke se mogu dobiti besplatno. Poklon lokalne samouprave za sve školarce ali i sve građane naše opštine.   

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije