Asocijacija najboljih nastavnika bivše Jugoslavije: NADA KLjAJIĆ PRIMLjENA U ASOCIJACIJU

30/12/2018

Baranda, 30. decembar 2018;

Od septembra tj. početka školske 2018/19. godine učiteljica Nada Kljajić nadahnuta nastavnim i vannastavnim radom, je lično i sa svojim đacima ostvarila razne lepe uspehe.

U septembru je sa đacima i saradnjom sa trenerom AK Spartaka Nemanjom Stojanovićem osvojila 2. državnu nagradu na međunarodnom takmičenju KREF u Makedoniji za dečiji film „Poligon spretnosti“. U oktobru je održala tradicionalno  4. književno druženje „Književno veče za nadu“ u Barandi gde su učestvovali pesnici i učitelji sa svojim radovima. U oktobru je održala 3.  stručnu Tribinu za svoje kolege u Zrenjaninu na temu „Upotreba VEB alata u nastavi“, takođe je istu i u novembru održala za svoje kolege u Opovu. U novembru je prezentovala nastavne radove na 10. metodičkim danima UVU-a u Novom Sadu. Na pesničkoj manifestaciji  „Pesnička republika“ u Novom Miloševu je predstavila svoje pesme, kao i na 3. pesničkoj manifestaciji „Stop nasilju nad ženama“ u Jabuci, gde je dala svoj doprinos  u borbi protiv bilo kakvog nasilja, kroz pesme. U decembru je održala kreativan čas poezije mladim polaznicima  literarne radionice Kluba pesnika „Aleksandar Saša Božović“ u Jabuci.

U decembru je  sa  đacima, roditeljima i kolegama  po ko zna koji put održala i tradicionalnu kreativnu novogodišnju „Radionicu-Reciklaonicu“ u svojoj školi. Posetila (i sarađivala) sa đacima udruženje UPIK-a povodom njihovog Međunarodnog dana.  Dobila priznanje sa učenicima za  doprinos u očuvanju prirode  „Školskog zelenog presa 2018.“ iz Novog Sada.

I na samom kraju 2018.godine dobila obaveštenje da je na osnovu odluke komisije Asocijacije najboljih nastavnika bivše Jugoslavije, kao i unapred  uspostavljenih i javno objavljenih kriterijuma, primljena u Asocijaciju i postala njihov punopravni član. Na Javni poziv ove 2018. godine javilo se 92 nastavnika iz 5 država sa prostora bivše Jugoslavije a 65 je ispunilo neophodne kriterijume. Nova 2019.godina obećava da će biti puna novih, edukativnih  i zabavnih sadržaja.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije