Novogodišnji prijem u Opštini Opovo: GODINA IZA NAS OCENJENA KAO USPEŠNA, TASIĆ NAJAVIO POSTAVLJANJE KLIZALIŠTA ZA DECU

28/12/2018

GODINA IZA NAS OCENJENA KAO USPEŠNA, TASIĆ NAJAVIO POSTAVLJANJE KLIZALIŠTA ZA DECU

Opovo, 28. decembar 2018;

Povodom kraja radne  godine, juče je u Opštini Opovo organizovan novogodišnji prijem za odbornike Skupštine opštine Opovo, opštinske većnike i predstavnike društveno aktivnih privrednih subjekata.

Prisutne je prvo pozdravio predsednik Skupštine opštine Opovo Dragan Ugrinov ističući dobru saradnju sa odbornicima i ukratko analizirao ovogodišnji rad lokalnog parlamenta. S druge strane, predsednik opštine dr Zoran Tasić je godinu iza nas ocenio kao veoma uspešnu, sa velikim brojem realizovanih projekata na osnovu kojih naša opština vidno napreduje.

– Projektovani budžet za narednu godinu smo utrostručili, očekuju nas novi veliki projekti zbog čega sam veoma ponosan na sve ovde prisutne. Međutim, uvek moramo imati na umu da smo mi ovde zbog građana i da nam je prvenstveni cilj razvoj naše opštine. Vratili smo duh zajedništva i društvene odgovornosti o čemu svedoči naša saradnja sa brojnim privrednim subjektima bilo da se radi o velikim firmama ili malim preduzetnicima. Posebno bih istakao saradnju i društvenu odgovornost preduzeća kao što su Agros, Mlekara Sakule i Denta Pharm, rekao je prilikom obraćanja predsednik opštine.

Inače, prijem je održan bez struje jer je prilikom montiranja priključka za klizalište došlo do havarije na transformatoru. Tasić se na ovu situaciju našalio i istovremeno izvinio prisutnima što se prijem održava u polumraku ali istakao da je lokalna samouprava obezbedila montažno klizalište za decu u centru Opova, koje će svima biti dostupno u januaru tokom zimskog raspusta.  

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije