Koncert KUD Čenta: VEČE FOLKLORA U OPOVU (VIDEO)

24/12/2018

VEČE FOLKLORA U OPOVU
Opovo, 23. decembar 2018

Sinoć je u Kulturnom centru Opovo održan veoma uspešan koncert Kulturno – umetničkog društva „Čenta“. Naše komšije su privukle veliku pažnju tako da je sala bila premala da primi sve zainteresovane ljubitelje folklora.

Praćeni gromkim aplauzima publici su se predstavili mlađi i stariji dečji, kao i prvi izvođački ansambl. Prisutni su mogli da uživaju u raznovrsnim igrama od Vojvodine, preko Šumadije, vlaških igara pa sve do Pčinje.

Kulturno umetničko društvo „Čenta“ se zahvalilo svojim sponzorima i donatorima, a Opštini Opovo i njenom predsedniku dr Zoranu Tasiću i direktorki Kulturnog centra Opovo Katarini Nikolić Ralić uručene su zahvalnice za podršku, ustupanje prostora i organizaciju koncerta. Direktorka Kulturnog centra se u ime svoje ustanove i lokalne samouprave zahvalila i poželela još puno ovakvih susreta, a naredni će svakako biti na tradicionalnom dečjem folklornom festivalu „Đurđevak“, koji se održava u maju.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije