AK “Spartak” Opovo: OPOVAČKI ATLETIČARI ODRŽALI GODIŠNJU SKUPŠTINU KLUBA

OPOVAČKI ATLETIČARI ODRŽALI GODIŠNJU SKUPŠTINU KLUBA

Opovo, 20. decembar 2018;

Atletski klub “Spartak” Opovo je 16. decembra održao redovnu godišnju Skupštinu. Predsednik Milorad Kovačević je podneo izveštaj o radu u protekloj godini, kao i plan rada i finasijski plan za sledeću 2019. godinu. Milorad Kovačević je naveo da klub radi izuzetno dobro i da ga raduje što je klub izuzetno omasovljen, a finasijski smo stabilni iskljičivo zahvaljujući Opštini Opovo.

Nemanja Stojanović je podneo finasijski izveštaj kao i takmičarski izveštaj za 2018. godinu.

– Možemo reći da je i ova sezona bila jako uspešna, nastupili smo na više od 20 takmičenja, na kojima smo osvojili 59 medalja, od toga 20 zlatnih, 19 srebrnih i 20 bronzanih. Na državnim prvenstvima i Kupovima osvojili smo 6 medalja, na prvenstvima Vojvodine 8 medalja, na ostalim krosevima i međunarodnim mitinzima i uličnim trkama smo osvojili 45 medalja.

Planovi za sledeću godinu su da nastupimo na svim državnim i Vojvođanskim prvensvima u dvorani i na otvorenom, u svim kategorijama. Takođe u sledećoj godini imamo veliki cilj, a to je ostvarenje norme za EYOF (Evropske olimpijske igre mladih) Borisa Mojse na 800m, što je i ostvarivo – naveo je u svom ekspozeu Stojanović.

Na kraju Skupštine se prešlo na najlepši deo, a to je nagrađivanje svih atletičara u vidu diploma i medalja, a najbolji među njima u vidu pehara.

AK “Spartak” se zahvalio svima koji su ih podržavali u proteklom periodu, opštini Opovo, OŠ “Dositej Obradović”, javnom glasilu “Glas Opova”, kao i svim sponzorima i roditeljima.