Sneg pada preko 24 sata: PUTNI PRAVCI PROHODNI ALI JE SAOBRAĆAJ OTEŽAN

15/12/2018

PUTNI PRAVCI PROHODNI ALI JE SAOBRAĆAJ OTEŽAN

Opovo,15. decembar 2018, 12:00h;

Sneg koji od juče neprekidno pada 24 sata u južnom Banatu znatno otežava saobraćaj. Ekipe zimske službe opovačkog komunalnog preduzeća od noćas su non-stop na terenu gde čiste lokalne putne pravce prvog prioriteta (Baranda – Sakule –Idvor; Opovo – Japanski cvet; Sefkerin – Bela kuća), dok je regionalni put 124(Pančevo – Opovo – Baranda) u ingerenciji Vojvodina puta Pančevo.

„Problem predstavlja sneg koji neprekidno pada već 24 sata ali su svi putni pravci prohodni. Naše ekipe su na terenu gde će ostati sve dok se vreme ne stabilizuje. Na deonici Farkaždin – Idvor dogodila se saobraćajna nezgoda, tako da je oko podneva saobraćaj preusmeren preko Sakula pa je frekvencija vozila nanašem lokalnom putu nešto veća nego inače. Autobuski polasci su redovni sa povremenomalim zakašnjenjima od 5 do 10 minuta“, izjavio je za Glas Opova direktor JP „Mladost“Dragan Živković.

Inače,u jutarnjim časovima dogodila se i manja nezgoda u blizini autobuske stanice kada je autobus ATP skliznuo sa kolovoza ali bez posledica.   

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije