Školski zeleni pres 2018: PRIZNANJE ZA ŠKOLARCE IZ SAKULA, BARANDE I OPOVA

15/12/2018

PRIZNANJE ZA ŠKOLARCE IZ SAKULA, BARANDE I OPOVA

Opovo, 15. decembar 2018;

Učenici osnovnih škola iz Sakula, Barande i Opova dobili su lepo priznanje u okviru projekta „Školski zeleni pres 2018“. Od 450 radova pristiglih radova iz 102škole, njihovi radovi su izdvojeni po svojoj kreativnosti.

U pitanju je konkurs koji već četvrtu godinu za redom sprovodi ekološko udruženje„Zeleno pitanje“ i dečiji ekološki časopis „Čuvari ravnice“ uz podršku Republičkog ministarstva kulture i informisanja i Uprave za kulturu Novog Sada.Cilj projekta je da se učenici uključe u prepoznavanje dobrih i loših primera zaštite životne sredine u školi, oko škole, u svom mestu stanovanja, u okolini mesta stanovanja i njihova prezentacija putem članaka i fotografija. Najbolji,nazanimljiviji, najduhovitiji i najkreativniji radovi se publikuju u štampanom izdanju dečijeg ekološkog časopisa „Čuvari ravnice“ i elektronskim izdanjima.

Ove godine izdvojena su tri grupna rada naše osnovne škole: „Jesenje sređivanje školskog dvorišta“ rad učenika I-4 i II-4 razreda iz Sakula (mentori učiteljice Miroslava Ilić i Ivana Jovanac), „Upoznajte Kantu Smećanu“ rad učenika III-3razreda iz Barande (mentor učiteljica Nada Kljajić) i „Milanov gaj“ rad učenikaIV-1 razreda iz Opova (mentor učiteljica Jasmina Kostić Josić).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije