OŠ Dositej Obradović Opovo: ODRŽANO PROBNO POLAGANJE ZAVRŠNOG ISPITA

15/05/2014

ODRŽANO PROBNO POLAGANJE ZAVRŠNOG ISPITA
IMG_0221
Opovo, 15. maj 2014;

U Osnovnoj školi ,,Dositej Obradović” u Opovu, 9. i 10. maja održano je probno polaganje završnog ispita koji se sastoji od 3 testa. Učenicima iz Sakula, Barande i Sefkerina je obezbeđen besplatan prevoz opštinskim autobusom. Polaganje je realizovano u fiskulturnoj sali škole u Opovu.

U petak, 9.maja polagao se kombinovani test koji sadrži pitanja iz sledećih predmeta: istorije, geografije, fizike, biologije i hemije. Ovaj test je polagao 91 učenik.

U subotu, 10.maja u 9 časova počelo je polaganje testa iz srpskog jezika. Ovaj test je polagalo 90 učenika. Istog dana, sa početkom u 11:30, 88 učenika je polagalo test iz matematike.

Ovaj probni završni ispit je bio simulacija završnog ispita. Rezultate i analizu ovih testova nastavnici će koristiti za dodatnu pripremu učenika radi što boljeg učinka na završnom ispitu.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije