Ministarstvo unutrašnjih poslova u Pančevu : SAOPŠTENjE

12/12/2018

SAOPŠTENjE

Pančevo, 12. Decembar 2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su N. B. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda.

On je osumnjičen da je krajem novembra na ulici metalnomšipkom zadao više udaraca u predelu glave i tela oštećenom muškarcu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

                                                                        ***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrdesetdvogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On je pretio oštećenom da će ga ubiti, ukoliko mu ne potpiše dokumenta za prevod motornog vozila.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, podneli su krivičnu prijavu protiv radnika JP „Kovinski komunalac“ zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pronevera.

Sumnja se da je on u periodu od kraja decembra 2016. do jula 2017. godine, prisvojio veću količinu raznih artikala za koje je bio zadužen, čija se vrednost procenjuje na 2.282.701 dinara.

                                                                        ***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, podneli su krivičnu prijavu protiv pokrajinskog šumarsko-lovnog inspektora i odgovornog lica lovačkog udruženja „Srndać“ iz Alibunara zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba službenog položaja i zloupotreba položaja odgovornog lica.

Oni se terete da su organizovali da se podsticajna sredstva Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, namenjena unapređenju lovstva i odobrena Udruženju “Srndać”, u iznosu od 800.000 dinara utroše mimo ugovorne obaveze.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije