Kulturni centar Opovo: POZIV ZA UČEŠĆE NA NOVOGODIŠNJEM VAŠARU!

04/12/2018

POZIV ZA UČEŠĆE NA NOVOGODIŠNJEM VAŠARU
Opovo, 04. decembar 2018;
Kulturni centar Opovo drugi put za redom organizuje Novogodišnji vašar na glavnom šetalistu opovačkog parka, koji će se održati 23. decembra od 15:00 do 18:00 časova.

Pravo učesća imaju sve zanatske radnje, organizacije i udruženja ali i pojedinci koji će se predstaviti svojim proizvodima, kulinarskim  specijalitetima, rukotvorinama i suvenirima u duhu novogodišnjih praznika!

Prednost imaju nekomercijalni radovi i proizvodi koji pokazuju kreativnost na visokim nivou, neguju duh tradicije i etnografije u modernom kontekstu! Rok za prijave do 20. decembra.

Prijave slati na mejl kulturnicentaropovo@gmail.com ili putem telefona 063 1068 319

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije