Saopštenje MUP Pančevo: UHAPŠENI POČINIOCI TEŠKIH KRAĐA

29/11/2018

UHAPŠENI POČINIOCI TEŠKIH KRAĐA
Pančevo, 29.Novembar 2018:
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su B.I. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio tri krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, od kojih je jedno u pokušaju, dve teške krađe u pokušaju i krađu.

Sumnja se da je on u novembru u Pančevu ukrao dva automobila marke „zastava“, kao i da je pokušao da ukrade još jedno „zastavino“ vozilo.

On se sumnjiči da je takođe u novembru pokušao da ukrade još dva automobila iste marke, a kako u tome nije uspeo iz jednog je ukrao akumulator, a iz drugog ključ.

Sumnja se i da je početkom novembra ove godine iz automobila „jugo“ ukrao akumulator, bravarski alat, pumpu, prsluk, prvu pomoć i rezervne sijalice.

Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su A.N.F. (1962) iz Sofije zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo krađa.

Sumnja se da je ona 2. oktobra ove godine, u Opštoj Bolnici u Pančevu, na Odeljenju hirurgije, iz doktorske sobe ukrala novčanik sa ličnim dokumentima i karticom banke.

Potom je, kako se sumnja, sa bankomata podigla novac u iznosu od 40.000 dinara.

Osumnjičena je, uz krivičnu prijavu, privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su D.I. (1993) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krvična dela teška krađa i tri krađe.

Sumnja se da je on 10. novembra ove godine na raskrsnici ulica Prvomajska i Žarka Zrenjanina u Pančevu otvorio vrata „juga“ u kom je na mestu suvozača sedala žena i iz ruku joj istrgao torbu u kojoj se nalazio novčanik sa ličnim dokumentima i karticom banke, 2.500 dinara i mobilni telefon.

D.I. je, kako se sumnja, 8. septembra u Pančevu kroz prozor ušao u jednu kuću iz koje je ukrao mobilni telefon, novčanik sa 15.000 dinara i ličnim dokumentima, a 13. novembra iz ormara druge kuće dve ženske kožne tašne. On se sumnjiči i da je 14. novembra ispred jedne pekare ukrao bicikl.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvojice mladića starosti 18 i 24 godine, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili dva krivična dela teška krađa od kojih je jedna u pokušaju.

Njih dvojica su, kako se sumnja, u noći između 29. i 30. oktobra ove godine provalili zadnja vrata na jednoj prodavnici u Janošiku iz koje su ukrali cigarete i drugu robu.

Takođe se sumnja da su u noći između 15. i 16. novembra 2018. godine provalili zaštitnu rešetku na objektu pošte u Janošiku, ušli u unutrašnjost i pokušali da obiju kasu, ali nisu uspeli.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije