Pomoć za invalide i nemoćna lica: RAMPA I BETONIRANA STAZA ZA PERU VASIĆA

28/11/2018

RAMPA I BETONIRANA STAZA ZA PERU VASIĆA
Baranda, 28. novembar 2018;
Prilikom dopremanja drva za ogrev u okviru akcije pomoći socijalno ugroženim kategorijama i obilaska takvih domaćinstva početkom novembra, predsednik opštine dr Zoran Tasić je razgovarao sa invalidom Perom Vasićem iz Barande, gde su konstatovali da postoje ozbiljne fizičke barijere za njegovo kretanje u dvorištu i ispred dvorišta.

Predsednik opštine je tom prilikom obećao da će ovaj problem rešiti što je do kraja ovog meseca i učinjeno. Radnici Javnog preduzeća „Mladost“ Opovo izbetonirali su stazu koja vodi od ulaza u dvorište do kolovoza i namestili i montirali metalnu rampu preko stepeništa koje vodi do ulaza u kuću.

„Sticajem okolnosti prilikom prethodne posete kada su Peri Vasiću dopremljena ogrevna drva, videli smo da oko njegovog domaćinstva postoje fizičke barijere i u razgovoru sa njim precizirali šta je sve potrebno da se uradi kako bi se one otklonile. Rezultat toga je ova rampa i betonirana staza, a ja bih se zahvalio i našem komunalnom preduzeću na ekspeditivnosti što je ovo urađeno vrlo brzo“, izjavio je Tasić nakon obilaska završenih radova.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije