Najava bioskopskih projekcija: USKORO – GRINČ, BOEMSKA RAPSODIJA I JUŽNI VETAR

28/11/2018

USKORO – GRINČ, BOEMSKA RAPSODIJA I JUŽNI VETAR
Opovo, 28. novembar 2018;
U petak 7. decembra očekuju nas tri bioskopske projekcije u Kulturnom centru Opovo. U pitanju su novi filmski hitovi: animirani dečiji film „Grinč“ (16:00h) u 3D tehnici, za ljubitelje grupe Queen i dobre muzike film „Boemska rapsodija“ (18:00h), a ponovo na repertoaru, za sve one koji prošli put nisu imali priliku da gledaju, domaći hit film „Južni vetar“ (20:30h). Cena ulaznica je 250 dinara, osim za „Južni vetar“, koji će ovog puta koštati 150 dinara.

GRINČ je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma. Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza. REŽIJA: Scott Mosier, Yarrow Cheney; SINHRONIZACIJA: Milan Tubić, Nebojša Ilić, Mina Lazarević, Zoran Kesić.

BOEMSKA RAPSODIJA je biografski film koji slavi grupu Queen, njihovu muziku i izvanrednog frontmena Fredija Merkjurija, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti. Kroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, film takođe prati i meteorski brz razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u, kada je Merkjuri, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike. Uz stalno jačanje nasleđa benda, koji je uvek bio više kao porodica, grupa Queen u svakom trenutku, pa i danas, neiscrpno nadahnjuje brojne sanjare, autsajdere i ljubitelje muzike. U ulozi Fredija Merkjurija našao se Rami Malek, zvezda serije Mr. Robot, koji neverovatno podseća na energičnog frontmena grupe Queen. Malek će zapravo pevati u filmu, ali će njegov glas biti dopunjen Fredijevim. REŽIJA: Bryan Singer; ULOGE: Rami Malek, Ben Hardy, Gwilym Lee, Joe Mazzello, Lucy Boynton.

JUŽNI VETAR je akcioni triler koji je režirao Miloš Avramović po scenariju Petra Mihajlovića. Stvari počinju da imaju smisla u životu Petra Maraša, kradljivca automobila iz Beograda. Napušta dom svojih roditelja i useljava se u novi stan sa svojom devojkom Sofijom. Banda, čiji je član, koju predvodi iskusni Car, uspešno posluje. Ima dovoljno novca za sve i policija ih ne gnjavi. Međutim, sve se menja kad se ukrade pogrešan automobil… ULOGE: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Nebojša Glogovac, Dragan Bjelogrlić, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, Srđan Todorović, Jasna Đuričić, Aleksandar Berček i drugi.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića  https://youtu.be/j10m6iHB6Rk OPOVO, 24. mart 2024 – U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Religija prirode“ užičkog slikara Branimira Ćirovića. Umetnik mimetički tretira prirodu, ali pažljivu opservaciju...

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Bioskop: Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila

Projekcija filma „Jorgovani“ 7. aprila OPOVO, 23. mart 2024 – U Kulturnom centru Opovo, 7. aprila su na programu dve projekcije domaćeg filma „Jorgovani“, od 18:00 i 20:00 časova. Ulaznice po ceni od 400 dinara biće u prodaji na dan projekcije. JORGOVANI: dužina...

najnovije

najčitanije