Radovi na objektu Gomeksa i parking prostoru: OTVARANJE NAJAVLJENO 21. DECEMBRA (VIDEO)

27/11/2018

OTVARANJE NAJAVLJENO 21. DECEMBRA
Opovo, . novembar 2018;

Radovi na izgradnji objekta marketa Gomeks veličine 360 kvadratnih metara i parterskog prostora oko objekta u punom su jeku. Radove izvodi firma MP Profil 2011, a u projektu sa svojim radnicima i mehanizacijom učestvuje i JP „Mladost“ Opovo. Gradilište su zajedno obišli predsednik opštine dr Zoran Tasić i direktor komunalnog preduzeća Dragan Živković, gde su se sastali sa direktorom firme MP Profil 2011 MIlutinom Jeremićem, inače firmom koja izvodi sve radove za kompaniju Gomeks.

Jeremić je ispred izvođača radova istakao odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom i komunalnim preduzećem, a završetak projkta najavio za polovinu decembra.

„Radovi teku dosta dobro po planiranoj dinamici, planiramo završetak do 15. decembra, a 21. decembra i otvaranje objekta. Radimo kompletan objekat, po sistemu „ključ u ruke“ moram da kažem da je saradnja sa lokalnom samoupravom fantastična i da smo više nego zadovoljni“ rekao je prilikom obilaska gradilišta Jeremić.

Predsednik opštine nije krio zadovoljstvo angažovanjem lokalnih institucija i preduzeća, ekspeditivnošću opštinskog urbanističkog odeljenja, kao i činjenicom da se na ovaj način otvaraju nova radna mesta.

„Izuzetno sam zadovoljan opštinskim institucijama i komunalnim preduzećem koje je uzelo aktivno učešća u realizaciji ovako velikog projekta, a konkretno govorim o izgradnji i investitoru objekta Gomeks i ljudima koji će raditi u ovom prostoru. Kao što smo ranije obećali, radimo na privrednom razvoju Opštine Opovo, a ovo je još 12 novih radnih mesta. Ono što želim da naglasim jeste ekspresnost u radu Opštinske uprave, konkretno Odeljenja za urbanizam i izdavanja dokumentacije koja je neophodna da se ovakav jedan objekat brzo izgradi, a s druge strane je angažovanje našeg javnog komunalnog preduzeća gde smo zajedno uspeli da „probudimo“ društvenu odgovornost investitora i od prvobitno 300 planiranih kvadrata za uređenje prostora ispred objekta, uradićemo 600 kvadrata i napokon završiti kompletno partersko uređenje centralnog dela Opova“, izjavio je Tasić nakon obilaska gradilišta.

Polovinom decembra očekuje se završetak radova, a dan uoči početka zime i otvaranje marketa kompanije Gomeks u Opovu. Nakon Sefkerina i Sakula to će biti treći market ove kompanije u Opštini Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije