Srpska napredna stranka Opovo: BEZREZERVNA PODRŠKA PREDSEDNIKU ALEKSANDRU VUČIĆU

24/11/2018

BEZREZERVNA PODRŠKA PREDSEDNIKU ALEKSANDRU VUČIĆU
Opovo, 24. novembar 2018;
Povodom proteklih događaja i krizne situacije na relaciji Beograd – Priština, Opštinski odbor SNS Opovo izdao je saopštenje za javnost u kojem daje punu podršku predsedniku države Aleksandru Vučiću
– Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo ima neograničeno poverenje i pruža punu podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije u naporima da se novonastala kriza reši na miran način.

Suočeni smo sa ucenama od strane Prištine, naoružane formacije ponovo zveckaju oružjem i ponovo je na delu pritisak na Srbe i drugo nealbansko življe na Kosovu i Metohiji. Međutim, napori koje predsednik Vučić ulaže u rešavanju ove krize još jednom pokazuju državničku racionalnost i prisebnost kojom se rukovodi Srbija.

Priština permanentno pokušava da destabilizuje Srbiju, kršeći fundamentalna prava i slobode na kojima počiva savremeno društvo. Uvođenje taksi je potpuno neprimereno, ljudi se hapse bez osnova pokušavajući da vojno – policijskom silom uplaše Srbiju. Međutim, za razliku od pre desetak godina, Srbija je danas politički i ekonomski mnogo snažnija i odgovornija država koja neće popustiti pod pritiscima i ucenama.

Imamo potpuno poverenje u predsednika Aleksandra Vučića kada je u pitanju rešavanje ove krize i bezrezervno podržavamo njegovu inicijativu da se problemi rešavaju pregovorima. Znamo da će se naći rešenje za opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji, jer su na našoj strani pravda, pravičnost i istina.

Opštinski odbor SNS Opovo

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije