V i VI faza izgradnje puta Opovo – Debeljača: POTPISAN UGOVOR SA IZVOĐAČEM RADOVA

16/11/2018

POTPISAN UGOVOR SA IZVOĐAČEM RADOVA
Opovo, 16. novembar 2018;
Nakon sprovedenog postupka javne nabavke i izbora najpovoljnijeg ponuđača, predsednik opštine dr Zoran Tasić je potpisao ugovor sa izvođačem koji će sprovesti radove na izgradnji V i VI faze puta Opovo – Debeljača, odnosno asfaltiranja novih 2,15 kilometara puta.

„Raduje me činjenica da se projekat izgradnje ove saobraćajnice odvija po planu. Nakon što smo obezbedili sredstva za V i VI fazu, sproveli smo postupak javne nabavke, komisija koju su činili članovi iz Opštinske uprave Opovo i Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine izabrala je izvođača radova, tako da nam ostaje da utvrdimo termine za početak radova i krenemo u „osvajanje“ novih kilometara prema Debeljači“, izjavio je nakon potpisivanja ugovora predsednik opštine dr Zoran Tasić.

Ugovor je potpisan sa „Grupom ponuđača“ u kojoj je nosilac posla Ras Inženjering Niskogradnja doo, a radiće sa partnerima JKP Beograd – Put, AB Construct Team doo i Falcon Surway doo. Rok za izvođenje radova je 120 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao od strane naručioca i nadzornog organa. Vrednost projekta je 114.7 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije