Sportski vikend: KOŠARKA U OPOVU, FUDBAL U BARANDI

16/11/2018

u SPORT

KOŠARKA U OPOVU, FUDBAL U BARANDI
Opovo, 16. novembar 2018;
Ovog vikenda za ljubitelje sporta fudbal u Barandi, a košarka u Opovu. Fudbalska prvenstva još uvek igraju samo seniori sakulskog Borca i Radničkog iz Barande. Sakuljani u subotu gostuju u beočinu, dok su Baranđani domaćini u nedelju.
Od košarkaša ovog vikenda nastupaju mlađi pioniri Opova 99 (subota) i obe pionirske selekcije Agros Basketa (nedelja). Utakmice se igraju u sportskoj sali osnovne škole u Opovu.
FUDBAL: Srpska liga Vojvodina / 16. kolo: Beočin, 17. novembar (subota), 13:00h; CEMENT (Beočin) – BORAC (Sakule): Za Beočince i Sakuljane derbi donjeg dela tabele. Cement ima bod više i nalazi se za jedan stepenik iznad na prvenstvenoj tabeli. Sakuljanima dobar rezultat mnogo znači na ovom gostovanju ali se u istoj situaciji nalazi i Cement.
FUDBAL: Prva južnobanatska liga / 15. kolo: Baranda, 18. novembar (nedelja), 13:00h; RADNIČKI (Baranda) – JEDINSTVO STEVIĆ (Kačarevo): Gosti iz Kačareva se nalaze u gornjem delu tabele (6. mesto) i svakako nisu ekipa za podcenjivanje. Baranđani imaju prednost domaćeg terena, u dobroj su formi i svakako da su blagi favoriti u ovom meču.

KOŠARKA: Regionalna liga sever – jug / 7. kolo: OPOVO 99 (slobodna ekipa)

KOŠARKA: Kadeti KSV – RL U17 / 6. kolo: VRŠAC DOO – OPOVO 99 (odloženo)

KOŠARKA: Pioniri KSV – RL U15 / 7. kolo: Starčevo, 22. novembar (četvrtak), 20:30h; BORAC (Starčevo) – OPOVO 99

KOŠARKA: Mlađi pioniri KSV – RL U13 / 7. kolo: Opovo, 17. novembar (subota), 16:00h; OPOVO 99 – RADNIČKI (Kovin)

KOŠARKA: Pionirke KSB 1. stepen (1. grupa) / 4. kolo: Opovo, 18. novembar (nedelja), 14:00h; AGROS BASKET (Opovo) – POBEDNIK (Novi Beograd)

KOŠARKA: Mlađe pionirke KSB 1. stepen (1. grupa) / 4. kolo: Opovo, 18. novembar (nedelja), 16:00h; AGROS BASKET (Opovo) – BORAC (Zemun)

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Radnički bez bodova na domaćem terenu BARANDA, 15. april 2024 – Radnički je nastavio niz loših rezultata i u poslednja tri meča i od mogućih devet bodova osvojio je samo jedan. Ovog puta Baranđani su na domaćem terenu izgubili od Sloge iz Banatskog Novog Sela...

najnovije

najčitanije