Wi-Fi mreža u centralnim zonama: BESPLATAN INTERENT ZA SVE KORISNIKE

13/11/2018

BESPLATAN INTERENT ZA SVE KORISNIKE
Opovo, 13. novembar 2018;
Realizacijom projekta iz oblasti elektronskih komunikacija i informacionog društva, koji se zajednički finansira i sprovodi sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i Opštine Opovo, od danas građani Opova, Sefkerina i Barande mogu koristiti besplatan internet u centralnim zonama svojih mesta. Korisnici interneta mogu koristiti hot spot tačku pod nazivom MZ (Opovo, Sefkerin, Baranda).

U okviru ovog projekta prethodne nedelje je u Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ u Opovu za sve učionice i kancelarije instalirana je računarska mreža kako bi se stekli uslovi za uvođenje digitalnih školskih dnevnika u skladu sa novim nastavnim programima koje preporučuje Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i za poboljšanje nastave iz informatike.

„Na ovaj način pratimo tehnološke inovacije, a projekat ćemo nastaviti kako bi ga zaokružili uvođenjem računarske mreže u osnovnim školama u Sakulama, Barandi i Sefkerinu, i naravno sa hot spot tačkom u Sakulama“ poručio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije