Uređenje centralne zone Opova: ASFALTIRANJE PLATOA I PARKINGA IZMEĐU GALERIJE I ŠKOLE (VIDEO)

13/11/2018

ASFALTIRANJE PLATOA I PARKINGA IZMEĐU GALERIJE I ŠKOLE
Opovo, 13. novembar 2018;

Nakon pripremnih radova prošle nedelje danas su radnici firme Štrabag započeli asfaltiranje platoa i parkinga između Galerije „Jovan Popović“, vile Mihajlene i Osnovne škole „Dositej Obradović“ u Opovu. Pre nego što su započeti radovi lokalitet su obišli predsednik opštine dr Zoran Tasić i direktor JP „Mladost“ Opovo Dragan Živković gde su zajedno sa predstavnicima izvođača radova analizirali stanje i dogovorili se o planu i dinamici radova.

„U pitanju je prostor koji je betoniran pre više od pola veka, vremenom zapušten i devastiran, čija funkcionalnost odavno ne zadovoljava potrebe ustanova koje se tu nalaze. Ovi radovi su samo deo šireg projekta koji realizujemo u poslednje dve godine u okviru uređenja centra Opova i parka, gde smo uredili trotoare, staze, parkinge, kišne kanale, platoe i postavili mobilijare. Moram da kažem da sam poprilično zadovoljan kako sve to izgleda jer se centar Opova od pre dve godine i danas, morate priznati veoma razlikuje“, izjavio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.

Uređenje centralnih zona i javnih površina u Opštini Opovo ima višestruki značaj i pored estetike dobija na funkcionalnosti što će svakako neposredno i posredno doprineti budućem razvoju pojedinih privrednih grana, pre svega privatnog preduzetništva, kao i turizma, koji polako postaje sve zanimlljivija opcija u lokalnoj ekonomiji.

.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

najnovije

najčitanije