Butik EXPOSY: PUNO NOVITETA U BUTIKU EXPOSY

10/11/2018

u OGLASI

PUNO NOVITETA U BUTIKU EXPOSY
Opovo, 10. Novembar 2018
Poštovani kupci, obaveštavamo Vas da od ove sedmice u našoj radnji možete pronaći puno noviteta za mališane i odrasle po pristupačnim cenama. Stigli su nam novi kompleti dečijih trenerki, majice, bluzice i helanke za devojčice, haljine dug rukav, kao i novi modeli dukseva za dečake i devojčice. Tu su i helanke za odrasle u više boja (u veličinama do XXXXL), kao i deblji donji delovi trenerki za muškarce.

 

Stigla je velika dopuna čarapa, te osim standardne pamučne čarape (veličine od 0 do 46), možete kupiti i sportske termo čarape, termo čarape, ženski unihop raznih boja, dezena, debljina, kao i dečije hulahopke u više boja i veličina.

 

Ne zaboravite ni na našu veliku ponudu pidžama za decu i odrasle, kao i potpuni hit ove jeseni — pamučne rolke i polurolke u „jesenjim” bojama (bordo, zelena, petrolej, siva, crna, bež, braon) po ceni od samo 690 dinara.
Posetite nas i uverite se u raznovrsnost naše ponude, izuzetan kvalitet i niske cene. Sva roba je domaće proizvodnje, iz Arilja, Novog Pazara i okoline Beograda i Pančeva. Uskoro Vas očekuje još jedna pogodnost — mogućnost plaćanja platnim karticama.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

Cvećara i daroteka FENSI NENSI vaše proslave može učiniti još lepšim. Radimo dekoraciju prostora cvećem, balonima, specijalnim efektima, vatromet i suvi led (dim). Za odlazak na proslave naša radnja je pravo mesto da izaberete poklon. Velika ponuda klasičnog i...

najnovije

najčitanije