Uskoro počinje snimanje druge sezone Senke nad Balkanom: INSPEKTOR TANE PONOVO U AKCIJI

09/11/2018

INSPEKTOR TANE PONOVO U AKCIJI
Baranda, 10. novembar 2018;
Ovog meseca počinje snimanje druge sezone serije „Senke nad Balkanom“, tako da se radovi na novim kulisima, eksterijerima i enterijerima u Baranda film studiju ubrzano privode kraju.

Prva sezona ove serije pobrala je hvalospeve kritike i bila jedna od najgledanijih serija u poslednjih nekoliko decenija, a po prvi put je jedna srpska serija mogla da stane „uz rame“ sa svetskom produkcijom.

I u nastavku serije očekuju nas zanimljive avanture policijskih inspektora Andre Tanasijevića Taneta (Dragan Bjelogrlić) i njegovog kolege, mladog inspektora Stanka Pletikosića (Andrija Kuzmanović).

Druga sezona obrađuje period pred ubistvo Kralja Aleksandra Karađorđevića u Marseju 1934. godine i završava se činom njegovog ubistva. Ponovo nas očekuje zanimljiv zaplet sa puno obrta, politički triler uz umešanost različitih interesnih grupa, od političara do terorista, bandi iz Jatagan male i naravno sve začinjeno misticizmom. Prikazivanje serije planira se na proleće 2019. godine.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije