Centar Barande kao u filmu: POMOĆNIK PREDSEDNIKA OPŠTINE NEBOJŠA KOVAČEVIĆ U OBILASKU FILM STUDIJA

06/11/2018

POMOĆNIK PREDSEDNIKA OPŠTINE NEBOJŠA KOVAČEVIĆ U OBILASKU FILM STUDIJA
Opovo, 6. novembar 2018;
Pomoćnik predsednika opštine Nebojša Kovačević i direktor JP „Mladost“ Opovo Dragan Živković danas su sa direktorom Baranda film studija Goranom Bjelogrlićem obišli radove na izgradnji platoa u centru Barande.

Kao što je najavljeno, plato je asfaltiran, urađeni su odvodni kanali i tri parkinga, a u narednom periodu sledi postavljanje mobilijara i rasvete.

„Uređenje platoa i eksterijera vatrogasnog doma ima višestruke benefite za Barandu, a ovo je dobar primer kako se kroz praksu „Otvorenih vrata“ i zbora građana Mesne zajednice Baranda može urediti naselje. Projekat je realizovan zajedničkim angažovanjem lokalne samouprave, Baranda film studija i JP „Mladost Opovo“ i ovom prilikom bih se u ime kabineta predsednika opštine zahvalio svima koji su učestvovali u realizaciji projekta, rekao je Kovačević prilikom obilaska gradilišta.

Pomoćnik predsednika opštine je ukazao na turistički značaj Baranda film studija, ne samo za Barandu nego i za celu opštinu, jer su snimanje filmova i serija  u Barandi našu opštinu postavili na kulturnu mapu Srbije i celog regiona. Kovačević ističe veliki broj turista koji dolaze i obilaze Barandu, a tokom snimanja angažovan je veliki broj statista iz naše sredine. Pored toga, Baranda film studio pospešuje i druge turističke grane kao što su ugostiteljstvo i hotelijerstvo.

„Na posredan ili neposredan način braća Bjelogrlić zaista puno čine za Barandu i našu opštinu, posebno Goran Bjelogrlić, koji je tu sa nama u Barandi i uvek spreman da pomogne i podrži akcije i projekte lokalne samouprave“, rekao je Kovačević.

Nakon obilaska platoa, Bjelogrlić je svojim gostima pokazao novoizgrađene delove studija gde će se snimati druga sezona serije „Senke nad Balkanom““.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije