Opštinska olimpijada trećeg doba: SEFKERINCI NAJUSPEŠNIJI NA TAKMIČENJU

02/11/2018

SEFKERINCI NAJUSPEŠNIJI NA TAKMIČENJU
Opovo, 2. novembar 2018;
U organizaciji Udruženja penzionera danas je održana Opštinska olimpijada trećeg doba. Takmičilo se u četiri sportske discipline – pikado, slobodna bacanja (košarka), golići (fudbal) i šah, gde je učestvovalo preko 40 takmičara.

Pobednik ovogodišnje opštinske olimpijade trećeg doba penzioneri Sefkerina. REZULTATI: Pikado: 1. Opovo; 2. Sefkerin; 3. Sakule. Slobodna bacanja (košarka): 1. Sefkerin; 2. Opovo; 3. Sakule. Golići (fudbal): 1. Sefkerin; 2. Sakule; 3. Opovo. Šah: 1. Sefkerin; 2. Opovo; 3. Baranda.

Pored sportske manifestacije priređena je i svečanost na koju su tradicionalno na druženje pozvani i ugošćeni najstariji članovi Udruženja, odnosno 45 penzionera koji su stariji od 80 godina.

Penzionerima je ispred lokalne samouprave zdravlje i dugo godina u penziji poželeo zamenik predsednika opštine Miloš Markov, dok je predsednik Opštinskog udruženja penzionera Opovo Žika Nestorović posebno pozdravio njihove najstarije članove i zahvalio se lokalnoj samoupravi i predsedniku opštine dr Zoranu Tasiću na kontinuiranoj podršci koje Udruženje dobija kada su u pitanju organizacije manifestacije, ali i socijalna davanja i pomoć za najugroženije penzionere i staračka domaćinstva.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije