Uređenje centra Barande: IZGRADNJA PLATOA I PARKINGA ISPRED FILMSKOG STUDIJA (VIDEO)

31/10/2018

IZGRADNJA PLATOA I PARKINGA ISPRED FILMSKOG STUDIJA
Baranda, 31. oktobar 2018;

Baranda polako postaje jedna od najlepših turističkih destinacija naše opštine. Osim što turiste privlači zbog snimanja filmova i prirodnih lokacija, centar Barande pleni i svojim izgledom. Nakon uređenja platoa ispred zgrade mesne zajednice i renoviranja eksterijera vatrogasnog doma, ovih dana su u toku radovi na još jednom platou, ovog puta ispred Baranda film studija.

Radove su obišli predsednik opštine dr Zoran Tasić i direktor komunalnog preduzeća Dragan Živković. Inače, građevinske radove izvodi firma Štrabag, dok je za postavljanje rasvete zaduženo javno preduzeće „Mladost“ Opovo.

„U realizaciji ovog projekta učestvujemo u radovima na uličnoj i dekorativnoj rasveti, a kako snimanje druge sezone serije „Senke nad Balkanom“ počinje 6. novembra, planiramo da radove završimo do tada“, izjavio je direktor komunalnog preduzeća Dragan Živković.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić ističe turistički i kulturni potencijal ovog projekta, a značajno je pomenuti da se istovremeno pored platoa i rasvete, radi i na izgradnji parking prostora sa obe strane ulice.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije