Naprednjaci obeležili stranačku slavu: KRISTINA KRUNIĆ DOMAĆIN SLAVE, IVANA DIVLJAČKI PREUZELA JABUKU (VIDEO)

27/10/2018

KRISTINA KRUNIĆ DOMAĆIN SLAVE, IVANA DIVLJAČKI PREUZELA JABUKU
Opovo, 27. oktobar 2018;

Srpska napredna stranka, vodeća politička partija na lokalu, danas je obeležiLa stranačku slavu Svetu Petku. U prisustvu brojnih članova i gostiju, svečanost rezanja kolača održana je u prostorijama Opštinskog odbora u opovu, a prigodan koktel u Hotelu „Stari Banat“.

Kuma, odnosno domaćin slave je bila predsednica Mesnog odbora Sefkerin Kristina Krunić, koja je „jabuku“ odnosno domaćinstvo za narednu slavu predala Ivani Divljački iz Barande.

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Opovo dr Zoran Tasić, ujedno i čelni čovek naše opštine, čestitao je slavu svim članovima stranke ali i svim domaćinima u našoj opštini koji slave ovaj veliki pravoslavni, hrišćanski praznik. Tasić je rekao da je danas praznik kada treba da se sabiramo i razgovaramo sa hrišćanskim razumevanjem, bez obzira kakva su nam politička uverenja jer svi imamo isti cilj, a to je napredak naše opštine.

Kristina Krunić je takođe čestitala slavu stranačkim kolegama i rekla da je Srpska napredna stranka u poslednje dve godine mnogo uradila za našu opštinu i istakla doprinos predsednika Opštinskog odbora SNS i prvog čoveka Opštine Opovo dr Zorana Tasića, koji je svojom vizijom i entuzijazmom glavni „motor“ napretka.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije