Sportski vikend: FUDBAL I KOŠARKA U OPOVU, RADNIČKI IGRA DERBI U POTPORANJU

26/10/2018

u SPORT

FUDBAL I KOŠARKA U OPOVU, RADNIČKI IGRA DERBI U POTPORANJU
Opovo, 26. oktobar 2018;
Osim opovačkog Omladinca, svi ostali naši klubovi u ovom kolu gostuju. Pored fudbala u utakmicama mlađih kategorija moći će da uživaju ljubitelji košarke jer su domaćini pioniri Opova i pionirke i mlađe pionirke Agros Basketa.
KOŠARKA: Regionalna liga sever – jug / 4. kolo: JEDINSTVO (Kačarevo) – OPOVO 99; Drugu utakmicu za redom Opovčani igraju u gostima. Još jedan težak meč je pred mladom ekipom trenera Nikolića, ali ako budu kompletni u Kačarevu moguće je nadati se dobrom rezultatu.
KOŠARKA: Pioniri KSV – RL U15 / 4. kolo: OPOVO 99 – TAMIŠ (Pančevo); 28. oktobar (nedelja) 14:00h.
KOŠARKA: Mlađi pioniri KSV – RL U13 / 4. kolo: BORAC (Starčevo) – OPOVO 99; 28. oktobar (nedelja) 17:00h.
KOŠARKA: Pionirke KSB (1. stepen / grupa 1) 2. kolo: AGROS BASKET (Opovo) – BEOSTYLE (Beograd)
KOŠARKA: Mlađe pionirke KSB (1. stepen / 2. kolo: AGROS BASKET (Opovo) – VIZURA (Beograd)

FUDBAL: Srpska liga Vojvodina / 13. kolo: BAČKA 1901 (Subotica) – BORAC (Sakule); 27. oktobar (subota) 15:00h. Kuljani su prošle nedelje prekinuli niz pobeda fudbalera Borca. Lider prvenstva je iskoristio jednu priliku i odneo sva tri boda iz Sakula. Borac iz utakmice u utakmicu podiže formu, tako da u Suboticu idu sa optimizmom.
FUDBAL: Prva južnobanatska liga / 12. kolo: POTPORANJ – RADNIČKI (Baranda); 28. oktobar (nedelja) 15:00h. Dobrim igrama i rezultatima Baranđani su se probili na drugo mesto. Ekipa deluje kompaktno i što je najvažnije , vrlo efikasno. Međutim, u nedelju ih čeka izuzetno težak meč u Potporanju. Domaćin je njihovog kvaliteta, takođe je u vrhu tabele, i svakako da je zbog domaćeg terena blagi favorit.
FUDBAL: Druga južnobanatska liga zapad – grupa sever /  9. kolo: MUNDIAL (Pančevo) – TEMPO (Sefkerin); 27. oktobar (subota) 15:00h; OMLADINAC 1927 (Opovo) – GLOGONJ; 28. oktobar (nedelja) 15:00h. Sezona u kojoj naši predstavnici u ovom rangu takmičenja beleže loše rezultate, bez obzira da li su domaćini ili gosti. Nažalost, i ovog vikenda favoriti su njihovi rivali i teško se može očekivati osvajanje nekih bodova. Ipak, lopta je okrugla, a sreća varljiva i sportski je nadati se da će konačno u njihovim formama doći do preokreta.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije