Fudbal – Druga južnobanatska liga zapad / 7. kolo: POBEDA TEMPA U SAMOŠU I KATASTROFA OMLADINCA U KOVAČICI

15/10/2018

u SPORT

POBEDA TEMPA U SAMOŠU I KATASTROFA OMLADINCA U KOVAČICI
Opovo, 14. oktobar 2018;
POBEDA (Samoš) – TEMPO (Sefkerin) 0:1 (0:0); Druga u nizu pobeda fudbalera Tempa izvojevana je na teškom gostovanju u Samošu. Domaćini su bili sigurni da će trijumfovati na ovoj utakmici ali im je Tempo odličnom taktičkom igrom pokvario planove.

Uslovi za igru su bili teški jer je duvao jak vetar i ometao obe ekipe da pruže bolju igru. Uglavnom se u prvom poluvremenu igralo između dva šesnaesterca. Domaći su dva puta probali da ugroze gol Vickova šutem sa 25 metara, koji je golman gostiju lagano ukrotio. Tempo je imao jednu stopostotnu priliku u 33. minutu kada je šut Stoševskog sa gol linije izbacio jedan igrač domaćih.

Na početku drugog poluvremena trener Suba pravi trostruku izmenu i u igru uvodi iskusne igrače Nećakova, Đinovića i Salaškog koji su uneli sigurnost i agresivnost kod gostiju. Počeo je Tempo da lomi domaćine, koji su već tada pali sa snagom. Ređale su se šanse ali i promasaji. I kada se pomislilo da će se utakmica završiti bez golova, posle faula nad Nećakovim dosuđen je slobodan udarac na 25 metara od gola Pobede. Loptu je namestio kapiten gostiju Predrag Dačić i prelepim udarcem preko živog zida zabio loptu pod prečku nemoćnog golmana domaćih, a igrao se 78.minut. Do kraja utakmice Tempo je uspeo da zadrzi prednost i ubeleži na svoj konto nova tri boda.

TEMPO: Vickov, Živkov, Stoševski, Arsić, Ilkić, Dačić, Radojičić (Salaški 46’), Ćirika, Todorovski (Đinović 46’), Radenković (Jovanov 64’), Milićev (Nećakov 46’).

SLAVIA (Kovačica) – OMLADINAC 1917 (Opovo) 6:0; Izveštaj sa ove utakmice nemamo ali iz priloženog se vidi kako su Opovčani prošli na gostovanju u Kovačici.

REZULTATI 7. kolo: Unirea – Polet 2:0; Pobeda – Tempo 0:1; Mundial – Glogonj 2:3; Slavia – Omladinac 1927 6:0; Vojlovica 2018 (slobodna).

TABELA: 1. Slavia (16); 2. Polet (13); 3. Unirea (12); 4. Glogonj (12); 5. Mundial (12); 6. Omladinac 1927 (7); 7. Tempo (6); 8. Vojlovica 2018 (2); 9. Pobeda (1).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Radnički bez bodova na domaćem terenu BARANDA, 15. april 2024 – Radnički je nastavio niz loših rezultata i u poslednja tri meča i od mogućih devet bodova osvojio je samo jedan. Ovog puta Baranđani su na domaćem terenu izgubili od Sloge iz Banatskog Novog Sela...

Fudbal: Tempo preuzeo lidersku poziciju u drugoligaškom karavanu

Fudbal: Tempo preuzeo lidersku poziciju u drugoligaškom karavanu

Tempo preuzeo lidersku poziciju u drugoligaškom karavanu SEFKERIN / SAKULE, 15. april 2024 – Sefkerinci su iskoristili kiks Borca i preuzeli lidersku poziciju Druge južnobanatske lige zapad. TEMPO (Sefkerin) – BSK Bavanište 1:0 (0:0); Minimalnom pobedom Sefkerinci su...

Sakulski strelci na drugom Kupu Srbije

Sakulski strelci na drugom Kupu Srbije

SAKULE, 15. april 2024 - Na novoizgrađenom strelištu "Strelac" Gajdobra, koje po projektu obećava da će postati najbolje u Evropi, 13. i 14. aprila takmičilo se 95 najboljih strelaca pojedinaca, odnosno 21 ekipa. Pored velikog broja profi strelaca i ekipa ostvaren je...

najnovije

najčitanije